Events in California

Ons unieke gebouw is een creatieve en inspirerende locatie voor events en bijeenkomsten in Harderwijk. Het pand dateert uit 1946 en heeft haar oorspronkelijke industriële uitstraling behouden. Bijzonder is onze centrale hal die gelegenheid biedt aan kleine en grote gezelschappen voor events, bijeenkomsten, workshops, feesten enz.

Harderwijk ligt centraal in het land. Het pand is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A28) en ligt op 10 minuten loopafstand van het NS station en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Events en bijeenkomsten in California worden begeleid door The Cream Factory (www.thecreamfactory.nl). Zij laten u graag zien wat er in California mogelijk is. Voor meer informatie en reservering kunt u contact (mailto: info@californiaharderwijk.nl) opnemen met California Creatieve Industrie.

Open Coffee Harderwijk in California

De eerste donderdag van de maand

Ontmoet ondernemers, professionals, collega’s en geïnteresseerden uit Harderwijk e.o. Laat je onder het genot van een kopje koffie inspireren, deel kennis en ervaringen.

Open Coffee Harderwijk wordt zesmaal per jaar georganiseerd op de eerste donderdag van de maand van 09:00 tot 11:00 uur in de inspirerende omgeving vanCalifornia Creatieve Industrie.

Deelname is gratis!

Bekijk de agenda en kom naar de Open Coffees

Tijdens de Open Coffees kun je jezelf als professionals presenteren en je kennis te delen. Wordt lid via de LinkedIn groep. Neem gerust contact op met Winny ChristiaanseHenk Stuurman of The Cream Factory als je vragen hebt, een Open Coffee wilt sponsoren of een presentatie wilt geven.

Open Coffee Harderwijk in California

@ California Harderwijk