Events in California

Ons unieke gebouw is een creatieve en inspirerende locatie voor events en bijeenkomsten in Harderwijk. Het pand dateert uit 1946 en heeft haar oorspronkelijke industriële uitstraling behouden. Bijzonder is onze centrale hal die gelegenheid biedt aan kleine en grote gezelschappen voor events, bijeenkomsten, workshops, feesten enz.

Harderwijk ligt centraal in het land. Het pand is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A28) en ligt op 10 minuten loopafstand van het NS station en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Events en bijeenkomsten in California worden begeleid door The Cream Factory (www.thecreamfactory.nl). Zij laten u graag zien wat er in California mogelijk is. Voor meer informatie en reservering kunt u contact (mailto: info@californiaharderwijk.nl) opnemen met California Creatieve Industrie.

TEDx Harderwijk Live-stream in California

03 november 2017 / Vrijmibo

Vrijdag 3 november 2017 van 13.00 uur tot 21.00 uur. Op 3 november 2017 wordt TEDx Harderwijk georganiseerd in de Catharinakapel. Het live-event is inmiddels uitverkocht.

In California Creatieve Industrie kun je TEDx Harderwijk nog wel beleven.

Vanaf 13.00 uur zijn we via een live-stream verbonden met de Catharinakapel. In onze centrale hal kun je alle presentaties volgen, onder het genot van een hapje en een drankje. We maken er een echte TED eXperience van.

Of je nu komt voor alle presentaties of een enkele spreker, bij ons ben je van harte welkom. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Voor gezelligheid wordt gezorgd. Ook een ideale plek om met collega’s je vrijdagmiddagborrel te organiseren.

Tickets vanaf € 5,- via de officiële website van TEDx Harderwijk (BESTEL HIER)

vrijdag 03 november vanaf 13.00

@ California Harderwijk