Bezoek de verhuur-informatiemiddag op woensdag 11 april 2018. Laatste bedrijfsunits opgeleverd in California Creatieve Industrie Harderwijk

 

Begin 2016 vestigden de eerste zelfstandige ondernemers zich in California Creatieve Industrie. Een mooi en historisch fabrieksgebouw aan de Deventerweg in Harderwijk, dat met dit initiatief behouden kon worden. De huurders delen o.a. de grote multifunctionele hal, vergaderkamers en lunch. Ze drinken regelmatig samen een kop koffie, delen ervaringen en schuiven bij elkaar aan. Inmiddels hebben zich meer dan 20 creatieve zelfstandig ondernemers en ‘flexers’ in California gevestigd.

Onlangs zijn de laatste bedrijfsunits gecreëerd. Daarom organiseert de Stichting California Creatieve Industrie een verhuur-informatiemiddag voor ondernemers die nog op zoek zijn naar bedrijfsruimte en zich willen vestigen in dit unieke verzamelgebouw.

De verhuur-informatiemiddag is op woensdag 11 april a.s. van 15.30 tot 18.30 uur en bestemd voor zelfstandig ondernemers die zich aangetrokken voelen tot de locatie en het concept van California Creatieve Industrie. Men kan de unieke sfeer komen proeven, kennismaken met huurders, het gebouw en beschikbare units bekijken, sparren over het gebruik van de ruimten en informatie krijgen over de mogelijkheden voor vestiging.

U kunt voor de deur parkeren en bij binnenkomst krijgt u meteen een indruk van waar u onderdeel van kan worden. Laat u rondleiden en neem wat informatie mee naar huis zodat u er over na kan denken. En uiteraard de volgende dag u aanmeld voor een plek in California.