even voorstellen

Een thuiswerkplek niet in huis, maar in de nabijheid van je huis. Dat is de gedachte achter het tuinkantoor My Home Office. Het tuinkantoor is er voor particuliere en zakelijke klanten die op zoek zijn naar een luxe thuiswerkplek om ontspannen te werken. Een zakelijk kantoor in je tuin met een modern design.

Website

Ook behoefte aan versnelling of besparing, innovatie of meer inzicht, fouten beperken of geestdodende processen te automatiseren? Say no more. Index helpt je graag met software waar je blij van wordt!

Website

Cell Studio is een compact, flexibel en energiegevend architectenbureau. Cell Studio is dienstbaar en stelt zich nadrukkelijk op als netwerkorganisatie. Alle zintuigen staan open voor samenwerking met alle disciplines binnen een project.

Website

Als full service internetbureau houden ze zich onder andere bezig met conceptontwikkeling, online strategie, zoekmachinemarketing, e-commerce, webshop ontwikkeling en het ontwikkelen van boekingssystemen.

Website

Zij creëren en realiseren dromen, ideeën en producten. Merk Meester is een full-service reclamebureau. Zij werken aan innovatieve en vooral creatieve oplossingen, zowel online als offline.

Website

Wij hebben alle informatie en vaardigheden in huis om tot een optimaal huisvestingsadvies te komen waarbij niet alleen oog is voor de werkplek, maar ook voor bijvoorbeeld klimaatbeheersing en verlichting.

Website

Vanuit haar passie, ervaring en deskundigheid helpt ze graag de marketing-communicatie van uw organisatie te professionaliseren, inhoud en vorm te geven en resultaten duurzaam te verbeteren.

Website

Zij zijn digitale marketeers. Oftewel marketeers die met de mix van design, techniek, en online marketing het beste uit online halen voor ambitieuze merken.

Website

Coöperatie Kraamzorggroep inspireert en motiveert zelfstandig ondernemers binnen de geboortezorg tot een collectieve samenwerking. En faciliteert haar op het gebied van kwaliteitscertificering, managementsysteem en rechtstreekse contractering met de zorgverzekeraar.

Website

Sinds 1992 fotografeert hij voor toonaangevende tijdschriften en bedrijven. Het beeldverslag van het congres, symposium of presentatie van bedrijven kan hij verzorgen.

Website

Oak doet meer dan alleen ontwerpen. Zo bedenkt Oak concepten in vorm en strategie. Maar ook identiteiten die verder gaan dan een visitekaartje en Letters voor opdrachtgevers die echt iets unieks willen!

Website

The freelancer you keep! Bebr maakt creatief, strategisch en uitgesproken grafisch werk. Ze houdt van dingen simpeler, slimmer, nuttiger en mooier maken waardoor idee en product samensmelten. Haar illustraties verkoopt ze onder een eigen label: Stijl van het Huis.

Website

Op bestelling maakt uitsluitend bloemwerk op bestelling. Bloemwerk maken wij graag voor u. Als u niet teleurgesteld wilt worden, neem dan tijdig contact met ons op. Minimaal één dag van tevoren is raadzaam, als het kan eerder.

Website

Het Woord Is Aan JOU gelooft erin dat iedereen een verhaal heeft. Maar hoe ontdek je je verhaal en hoe vertel je het vervolgens op een manier die impact heeft? Wij helpen hierbij en zorgen voor een sprankelende presentatie op een podium, in een gesprek of in een videoportret.

Website

The Coffee Lodge is een Micro koffiebranderij gevestigd in Harderwijk , die enkel met de hoogste kwaliteit koffie werkt. Door met groene duurzame koffieleveranciers samen te werken ,kan The Coffee Lodge de beste koffiebonen inkopen die duurzaam zijn voor mens en milieu.

Website

Een onafhankelijke energiecoöperatie van en voor de bewoners van Harderwijk en Hierden. Wij willen iedereen maximaal laten meedoen aan zelf, lokaal, opgewekte groene stroom, collectieve inkoop van 100% groene energie en energiebesparing.

Website

Zij geven je de bestelwagen waar je geen zorgen om hebt. Zodat jij bij al je klanten als beste uit de bus komt. Aankoop of leasing… Diesel of elektrisch… Altijd advies met lading!

Website

Een horloge is een weerspiegeling van wie je bent en wat je doet. Het toont niet alleen de letterlijke tijd, maar ook de figuurlijke tijd. Confirmeer niet aan verwachtingen van anderen. Doe wat je denkt wat je moet doen.

Website

Bij Fealter zorgen we voor je water. Wij leveren een assortiment filtratie- en reinigingsproducten die helpen bij infectie-riskwesties op het water tegen te gaan. Medische waterfilters voor ziekenhuis- en hospitality-instellingen en voor tandheelkundige units.

Website

Zij zijn digital pilots die jouw organisatie of merk nog sterker maken. Zij vertalen jouw boodschap naar film, animatie, fotografie en design. Jouw organisatie of merk gaat de lucht in met MEDIAFRAMES als creatieve partner.

Website

IMBA is de beste organisatie om meer mountainbike-paden dicht bij huis te laten maken en onderhouden. Ze zijn een organisatie voor het bouwen van paden en hebben de knowhow om paden te promoten.

Website

california
in beeld

neem een kijkje