We stellen u graag even voor aan de bewoners.

Merkenbaar helpt klanten met de verkoopbevordering van haar merk, product of dienst door middel van visuele communicatie op de plaats van verkoop.

Website

Zij helpen bedrijven online meer resultaat te behalen. Wat is de huidige online strategie? Wat hopen we te bereiken? Index Software helpt u hiermee.

Website

Cell Studio is een compact, flexibel en energiegevend architectenbureau. Cell Studio is dienstbaar en stelt zich nadrukkelijk op als netwerkorganisatie. Alle zintuigen staan open voor samenwerking met alle disciplines binnen een project.

Website

Als full service internetbureau houden ze zich onder andere bezig met conceptontwikkeling, online strategie, zoekmachinemarketing, e-commerce, webshop ontwikkeling en het ontwikkelen van boekingssystemen.

Website

Zij creëren en realiseren dromen, ideeën en producten. Merk Meester is een full-service reclamebureau. Zij werken aan innovatieve en vooral creatieve oplossingen, zowel online als offline.

Website

Wij hebben alle informatie en vaardigheden in huis om tot een optimaal huisvestingsadvies te komen waarbij niet alleen oog is voor de werkplek, maar ook voor bijvoorbeeld klimaatbeheersing en verlichting.

Website

Vanuit haar passie, ervaring en deskundigheid helpt ze graag de marketing-communicatie van uw organisatie te professionaliseren, inhoud en vorm te geven en resultaten duurzaam te verbeteren.

Website

Zij zijn digitale marketeers. Oftewel marketeers die met de mix van design, techniek, en online marketing het beste uit online halen voor ambitieuze merken.

Website

Joël Aerts is een gedreven spreker en auteur over leiderschap en leiderschapsontwikkeling. Joëls doel: mensen helpen om hun eigen leiderschapsontwikkeling te versterken en te versnellen.

Website

Sinds 1992 fotografeert hij voor toonaangevende tijdschriften en bedrijven. Het beeldverslag van het congres, symposium of presentatie van bedrijven kan hij verzorgen.

Website

Oak doet meer dan alleen ontwerpen. Zo bedenkt Oak concepten in vorm en strategie. Maar ook identiteiten die verder gaan dan een visitekaartje en Letters voor opdrachtgevers die echt iets unieks willen!

Website

The freelancer you keep! Bebr maakt creatief, strategisch en uitgesproken grafisch werk. Ze houdt van dingen simpeler, slimmer, nuttiger en mooier maken waardoor idee en product samensmelten. Haar illustraties verkoopt ze onder een eigen label: Stijl van het Huis.

Website

Op bestelling maakt uitsluitend bloemwerk op bestelling. Bloemwerk maken wij graag voor u. Als u niet teleurgesteld wilt worden, neem dan tijdig contact met ons op. Minimaal één dag van tevoren is raadzaam, als het kan eerder.

Website

Het Woord Is Aan JOU gelooft erin dat iedereen een verhaal heeft. Maar hoe ontdek je je verhaal en hoe vertel je het vervolgens op een manier die impact heeft? Het Woord Is Aan JOU helpt hierbij en zorgt voor een sprankelende presentatie op een podium, in een gesprek of in een videoportret.

Website

The Coffee Lodge is een Micro koffiebranderij gevestigd in Harderwijk , die enkel met de hoogste kwaliteit koffie werkt. Door met groene duurzame koffieleveranciers samen te werken ,kan The Coffee Lodge de beste koffiebonen inkopen die duurzaam zijn voor mens en milieu.

Website

Een onafhankelijke energiecoöperatie van en voor de bewoners van Harderwijk en Hierden. Ons toekomstbeeld is een actief, energiek en zelfvoorzienende stad. Wij willen iedereen maximaal laten meedoen aan zelf, lokaal, opgewekte groene stroom, collectieve inkoop van 100% groene energie en energiebesparing.

Website

Wildglass Gemz n Jewelz, waar glas en sieraden een hele nieuwe eigen stijl en dimensie hebben. Elk stuk is ontworpen door Wildglass Gemz n Jewelz en is met de hand gemaakt met de mooiste materialen en natuurproducten.

Website

Een horloge is een weerspiegeling van wie je bent en wat je doet. Het toont niet alleen de letterlijke tijd, maar ook de figuurlijke tijd. Confirmeer niet aan verwachtingen van anderen. Doe wat je denkt wat je moet doen. Dit is waarom Rutger Post, de founder van Aeromeister, horloges ontwerpt. Dare to choose…

Website