events in california

unieke omgeving

Ons unieke gebouw is een creatieve en inspirerende locatie voor events en bijeenkomsten in Harderwijk. Het pand dateert uit 1946 en heeft haar oorspronkelijke industriële uitstraling behouden. Bijzonder is onze centrale hal die gelegenheid biedt aan kleine en grote gezelschappen voor events, bijeenkomsten, workshops, feesten enzovoort.

ligging

Harderwijk ligt centraal in het land. Het pand is goed bereikbaar vanaf de snelweg (A28) en ligt op 10 minuten loopafstand van het NS station en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

de hal van California

Events en bijeenkomsten in California worden begeleid door onze horeca-afdeling. Zij laten u graag zien wat er in California mogelijk is. Voor meer informatie en reservering kunt u ook contact opnemen met California Creatieve Industrie. Een paar events die we al hebben mogen faciliteren zijn: UWOON, TedX, Heerlijk Harderwijk, Gemeente Harderwijk, Endura & De Heerenkamer.

prijzen hal

Wij kunnen een mooi plan en offerte maken voor uw event. Daarin zal ook de kosten van het huren van de hal inbegrepen zijn. Neem snel contact met ons op voor een offerte op maat.

CALIFORNIA – HUREN HAL Kosten
Huren van de hal (vanaf 50 personen) – voor 1 dagdeel €250,00*
Huren van de hal (vanaf 50 personen) – voor 2 dagdelen €450,00*
Huren van de hal (vanaf 50 personen) – voor 3 dagdelen €650,00*
Schoonmaak – €125,00 (verplicht)*

*) exclusief BTW